Onze bruidsmode is àltijd betaalbaar!
Outletprijzen met de service van een speciaalzaak. 

Accessoires 

Voor iedere bruid onmisbaar: de mooiste bruidsaccessoires, perfect afgestemd op jouw trouwjurk. Of je nu groots uit wilt pakken of het juist heel bescheiden wilt houden, bij ons vind je het allemaal! Onze accessoires zijn allemaal online te bestellen maar natuurlijk begrijpen we het als je liever langs komt in de winkel. En hèb jij jouw droomjurk al? Wij vinden het niet erg als deze meebrengt want juist dan kunnen we de bruidsaccessoires perfect af kunnen stemmen op jouw bruidsjurk en creëren we samen de perfecte bruidsjurk. Neem vooraf wel even contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat je er zeker van bent dat we ook tijd voor je hebben.

Binnenkort nog veel meer mooie bruidsaccessoires online!

Hier vind je onze collectie bruidsaccessoires van bolero's tot bruidsschoenen en van bruidssieraden tot bruidslingerie. De komende tijd zullen we regelmatig categoriën toevoegen.

Bontjasjes, capes en stola's

Hier vind je ons complete aanbod bontjasjes, bontcapes en bontstola's. Allen gemaakt van imitatiebont en heerlijk warm voor de winterbruid.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@perfectdress.nl