Onze bruidsmode is àltijd betaalbaar!
Outletprijzen met de service van een speciaalzaak. 

Even voorstellen

 

In 2007 is PerfectDress Bruidsmode als kleinschalig bruidswinkeltje opgericht en begon het met 2 betaalbare bruidsjurken die gepast konden worden in de woonkamer. Gewoon omdat we vonden dat we het beter konden dan al die de "reguliere" bruidswinkels waar het toch al snel behoorlijk prijzig èn vaak ook nog eens heel onpersoonlijk bleek te zijn. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar gezellige, volwaardige bruidswinkel waar mensen zich snel thuis en op hun gemak voelen en we van iedere pasafspraak opnieuw een feestje maken. En na ruim 10 jaar en vele gelukkige bruiden, staan we nog steeds volop te genieten van de aanstaande bruid die staat te stralen in haar droomjurk. We vinden het dan ook heerlijk dat jullie grote dag voor jouw al begint met een feestje in onze winkel. 

In onze winkel vind je meer dan 200 prachtige bruidsjurken in iedere smaak, iedere stijl en voor ieder budget. Maak je outfit compleet met onze bijpassende accessoires, zodat je zeker weet dat alles Perfect op elkaar afgestemd is.