Onze bruidsmode is àltijd betaalbaar!
Outletprijzen met de service van een speciaalzaak. 

Collectie 2020 

Hier vind je de laatste trends op het gebied van bruidsmode. Al deze jurken zijn ook ècht in onze winkel aanwezig, zodat je ze kunt komen passen. 

Ieder jaar weer is het onze missie om de betaalbare bruidsjurken aan te kunnen bieden voor ieder type bruid en voor ieder budget. We zijn er dan ook trots op dat ruim 90% van onze deze collectie onder de € 1000,- geprijsd is. De bruidsjurken in onze 2020 collectie die je hieronder ziet zijn geprijsd vanaf € 795,- tot € 1495,-. 

Kies je voor één van deze jurken, dan bestellen we een nieuwe, speciaal voor jou! Hou er rekening mee dat de levertijden van deze jurken 4 tot 6 maanden kunnen bedragen. We raden je dan ook aan om ongeveer 8 maanden voordat jullie trouwen je jurk uit te zoeken. Eerder kan natuurlijk altijd.

Is jullie bruiloft al op kortere termijn? Geen nood, ook daar hebben we ervaring mee en met een assortiment van meer dan 200 bruidsjurken gaat ook dat zeker lukken. 

Ieder jaar weer is het onze missie om de betaalbare bruidsjurken aan te kunnen bieden voor ieder type bruid en voor ieder budget. We zijn er dan ook trots op dat ruim 90% van onze deze collectie onder de € 1000,- geprijsd is.   

De bruidsjurken die je hieronder ziet zijn geprijsd vanaf € 795,- tot € 1495,-.  

Zit jouw jurk hier niet tussen? kijk dan eens bij onze bruidsoutlet collectie, voor bruidsjurken vanaf € 149,- tot €595,-